Üzleteink

Az Art-Export BOVA KFt. a Create Your Style Swarovski Elements hivatalos magyarországi viszonteladója. Vásárlóink számára ez a legmagasabb fokú garanciát jelenti a minőségre mind a termékek, mind a szakmai hozzáértés tekintetében.
A Swarovski Elements kristály kiegészítőket magában foglaló Swarovski Elements márka termékeit forgalmazzuk (gyöngyök, igazgyöngy imitációk, függők, ragasztható, vasalható, varrható kristályok, gombok, rondellák, szegecsek, filigránok, crystal-it matricák) többféle kiszerelésben - a gyári egységcsomagtól a darabosig.

Eladóink a teljes termékkínálat ismeretében hozzáértéssel segítenek a megfelelő kiegészítő kiválasztásában

HOBBYMŰVÉSZ KRISTÁLYBOLT MAMMUT

Cím: Mammut I. 3. emelet
1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
Telefon/fax: 06-1-345-8050 
Email: mammut@hobbymuvesz.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-szombat: 10:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:0

HOBBYMŰVÉSZ KRISTÁLYBOLT ÜLLŐI ÚT 32.

Cím: 1085 Budapest, Üllői út 32.
Telefon: 1/267-2194
Email: ulloi32@hobbymuvesz.hu 

Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 10:00-18:00
Szombat: 10:00-13:00 

Hobbyművész Kristálybolt Mammut

A Mammut bevásárlóközpontban található Swarovski Elements Kristálybolt rendelkezik a Recommended Store minősítéssel. Vásárlóink számára ez a legmagasabb fokú garanciát jelenti a minőségre mind a termékek, mind a szakmai hozzáértés tekintetében. Swarovski üzlet
Swarovski üzlet A Mammut bevásárlóközpontban kialakított Swarovski Elements részlegünkben a Nagymező utca 47-ben megszokott széles választékot találják! A bevásárlóközponti nyitva tartásnak köszönhetően hétvégén is válogathatnak a szebbnél-szebb kristálygyöngyök és Swarovski Elements kiegészítők között. Természetesen rendelést is felveszünk. A boltban a Swarovski Elements kristály kiegészítőket magában foglaló Swarovski Elements márka termékeit forgalmazzuk (gyöngyök, igazgyöngy imitációk, függők, ragasztható, vasalható, varrható kristályok, gombok, rondellák, szegecsek, filigránok, crystal-it matricák) többféle kiszerelésben – a gyári egységcsomagtól a darabosig.

Eladóink a teljes termékkínálat ismeretében hozzáértéssel segítenek a megfelelő kiegészítők kiválasztásában.

SWAROVSKI ÉKSZERKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK

Rendszeres Swarovski Elements tanfolyamaink során megismerhetik a mletgújabb ékszerkészítési technikákat, miközben a legfrissebb Swarovski Elements trendeket is megismerhetik! A tanfolyamok ideje alatt a Swarovski Elements termékek vásárlása esetén 15% kedvezményt kapnak a végösszegből a részt vevők. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!

 Swarovski üzlet
Swarovski üzlet

SZOLGÁLTATÁSAINK:


    * Swarovski Elements applikációs műhely
    * szakértő eladók
    * rendszeres tanfolyamok
    * ragasztás
    * vasalás
    * ultrahangos rögzítés
    * szegecselés

Hobbyművész Kristálybolt Üllői 32.