Idén is Swarovski Elements kristályok széles választékával várjuk Hobbyművész üzleteinkben! 

Kedves Vásárlóink! 2013. decemberében Hobbyművész üzleteinkben minden 10.000 forint feletti vásárláshoz, amelyikben szerepel Swarovski Elements termék, ajándékba adunk egy különleges Swarovski Elements kristályt.
Ha pedig a Swarovski Elements-es vásárlás eléri az 5.000 Ft-ot, akkor egy szépséges, márkajelzéssel ellátott organza zacskót adnunk hozzájuk ajándékba.  

A Swarovski Elements új, kétkomponensű ékszergyurmájával, a Ceralunnal egyszerűen készíthetünk ékszereket, dekorálhatjuk használati tárgyainkat. A gyurmába, két komponens összegyúrása után, Swarovski Xirius vagy Xilion Chaton kristályokat helyezhetünk.

Ceralun a webáruházban

Ez a könyv nagyszerű segítség lehet mindazon kezdő, haladó, valamint a gyöngyfűzés művészetével komolyabban foglalkozók számára, akik a már ismert és eddig nem látott mintákat szeretnék elkészíteni. A csillogó swarovski kristályok legegyszerűbb kombinációitól a bonyolultabb alakzatokig sok módszer leírását tartalmazza a könyv olyan részletességgel, amely bárki számára követhető segítséget nyújt az alkotás folyamata során.

Minden kedves Vásárlónknak és Partnerünknek nagyon boldog és békés karácsonyt és alkotásokban gazdag új évet kívánunk!

Minden kedves Vásárlónknak és Partnerünknek nagyon boldog és békés karácsonyt és alkotásokban gazdag új évet kívánunk!

Ön kitalálja, mi megcsináljuk!

A Mammut Hobbyművész Kristályboltban igénybe vehető a szegecselő szolgáltatásunk is.

Érdemes most körülnézni az akciós Swarovski Elements kristálygyöngyök között. Gyönyörű színek, különleges formák is megtalálhatóak a választékban!

A termékek a webáruházban megtekinthetőek, ide kattintva.

Értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy Üllői úti üzletünkben 2012. június 27-én és 28-án a Swarovski Elements termékek eladása leltár miatt szünetel.

Lezárult Swarovski Elements pályázatunk, az ünnepélyes díjátadás 2012. május 31-én, csütörtökön délután volt  az Üllői úti Hobbyművész üzletünkben.